Ismerd meg a csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Az SOS HACCP széles skálájú szolgáltatásai révén olyan megoldásokat fejleszt és nyújt ügyfelei számára, mellyel minőségüket, élelmiszer-biztonságukat, munkabiztonságukat tudják jobbá tenni.

Rugalmas, precíz hozzáállásunkkal tartós partnerséget tudunk kiépíteni ügyfeleinkkel. Nyitott és átlátható kapcsolataink a kölcsönös bizalmon és kiemelkedő teljesítményen alapszanak.

Elmodhatjuk, hogy komoly referenciával rendelkezünk, napi szinten több tízezer adag étel elkészültének közvetlen vagy közvetett felügyeletét látjuk el partnereink legnagyob megelégedésére.Biztos felmerül Benned, hogy ekkora referencia, partnerkör és szolgáltatások esetén megfizethetetlenek vagyunk a kisebb kifőzdék, cukrászdák, éttermek, de akár a nagyobb cégek számára is.

Ajánlatunkból tájékozódhatsz és láthatod, hogy szolgáltatásunk árban talán a legkedvezőbb, különösképpen, ha hozzávesszük annak minőségét.

A Kapcsolat fül alatt el tudsz érni minket, várjuk jelentkezésed, lépjünk együtt új szintre!

Hogyan is alakult ki az SOS HACCP csapata? 

Mindannyian különböző területeken szereztünk tapasztalatot, képeztük tovább magunkat. A kellő ismeretek megszerzése után úgy döntöttünk, hogy összetesszük tudásunk és létrehozunk egy olyan vállalkozást, ami a piacon, egyedülálló módon teljesen komplex, mindenre kiterjedő szolgáltatást tud nyújtani az élelmiszergyártóknak, közétkeztető cégeknek, éttermeknek, vendéglátóhelyeknek, büfékocsiknak és minden olyan egységnek ahol élelmiszert kezelnek.

Csapatunk egyedi értéket képvisel az ágazatban. Az SOS HACCP az egyetlen olyan cég a tanácsadás területén, mely több szakma integrálásával képes komplex, innovatív megoldásokat kínálni.Valószínűleg nincs másik csapat az országban, aki ekkora felelősséget vállal az étkezetési szolgáltatásban. Ahogy olvasható a konkurenciánál, a legtöbbjüknek az a célja, hogy a hatósági megfelelés teljesüljön.

A mi küldetésünk ezzel szemben az, hogy olyan gyakorlati módszerekkel alakítsuk ki élelmiszerbiztonsági, munkavédelmi rendszered, hogy ne csak a hatóságnak felelj meg, hanem minden egyes fogyasztód a legjobb minőségű és biztonságos ételt kapja és ezért folyamatosan, elégedetten visszatérjenek Hozzád. Ezzel is gyarapítva Téged.